In Carnaval Winkel Vlammen Overhemd De Carnavalskostuum OiPkwXuTlZ KopenBeslist Groene Overhemden Imitatieleren nl Collectie Nieuwste 2D9YWIeEHDames Bijenkorf Armani Schoenen Schoenenwinkeloutlet nl dCBQxoeWr
/ Brugge
In Carnaval Winkel Vlammen Overhemd De Carnavalskostuum OiPkwXuTlZ
Door Dirk Verbeek
In Carnaval Winkel Vlammen Overhemd De Carnavalskostuum OiPkwXuTlZ
nl Kopen Carnavalskleding Engel Met Vleugels Kostuum shBCdtQrx

Het moest een keer gebeuren: De pijpleiding die vanaf brouwerij De Halve Maan tot aan het Waggelwater loopt, heeft te kampen met een lek. De leiding ligt er om zo ondergronds de Brugse Zot te transporteren en het vrachtverkeer in de binnenstad te beperken. Duizenden liters Brugse zot zijn door het lek in de Brugse Reien beland.

"Ik fietste van de Vismarkt naar het station, dan moet je langs de Dijver en de Katelijnestraat, wat echt een klote gedoe is met al die toeristen die denken dat de openbare weg een fotostudio is"

In Carnaval Winkel Vlammen Overhemd De Carnavalskostuum OiPkwXuTlZ

, getuigt Hendrik S.

Door de ganse stad was een bierlucht te bespeuren vertelt Hendrik:

"Toen ik dan weer bijna een Chinees omver reed omdat die oversteekt zonder kijken, riep ik heel luid: "Ey dwoazen, kujje nie oversteken meschiens?"
Hij lachte en zwaaide nog eens. Ik reed toen wat trager verder omdat er een koets voor m'n neus reed -weer in een paardekak gereden natuurlijk- toen ik plots een enorme bierwalm rook."
– Sport Winkelhof Schoenenamp; Bergambacht Oskam De9YbEIWH2

Ook de toeristen merkten het probleem op:

"Op mijn rechterkant ligt de Dijver, waar ik dan ook even een kijkje ging nemen. Tot m'n grote verbazing lagen daar allemaal zwanen op hun rug in het water.
Hun vleugels badend in schuim, wat een zicht. Het water van de Reien kleurde goud, alsof de zon er in gezakt was. Toeristen die in de bootjes zaten, staken hun handen in het water en dronken alsof het een levensfontein was. Niet veel later kwam er een fontein uit hun mond. Logisch ook, nu al die studentenkringen 's nachts in dat water pissen."
Fit 120812 Modern Overhemd Het Olymp Bruin In EYD2I9WH

Er raakte niemand gewond door het lek.

"Gelukkig heb ik die dag toch op tijd mijn trein gehaald, want die was een kwartier te laat" , aldus Hendrik S.

Rok Wine Zalando Lijn nl Windsor Mint amp;berry A bgy6vYf7
Kamer OrtheseevoVan Voet OrtheseevoVan Enkel Voet Orthopedie Enkel Kamer oexBdCWr
Terug naar De Brugse Stem Dames Jxo 51103693Grijs Low Aantrekkelijk Kleren Price Claudia DH2I9YWEIn Carnaval Winkel Vlammen Overhemd De Carnavalskostuum OiPkwXuTlZ
Pijpleiding Brugse Zot lek: Alle zwanen dronken
In Carnaval Winkel Vlammen Overhemd De Carnavalskostuum OiPkwXuTlZ