Koop Flanellen OverhemdenKleding Vergelijkamp; Heren nl 80PwknO KopenBeslist Groene Overhemden Imitatieleren nl Collectie Nieuwste 2D9YWIeEHRoodoranjeT nl Hawaii Shirt Heren Heren 8PXwOZk0Nn
/ Brugge
Koop Flanellen OverhemdenKleding Vergelijkamp; Heren nl 80PwknO
Door Dirk Verbeek
Koop Flanellen OverhemdenKleding Vergelijkamp; Heren nl 80PwknO
Zachte Zomer Jongens Katoenen Stand 2017 Kids Kraag Lente Shirts bgv7fyY6

Het moest een keer gebeuren: De pijpleiding die vanaf brouwerij De Halve Maan tot aan het Waggelwater loopt, heeft te kampen met een lek. De leiding ligt er om zo ondergronds de Brugse Zot te transporteren en het vrachtverkeer in de binnenstad te beperken. Duizenden liters Brugse zot zijn door het lek in de Brugse Reien beland.

"Ik fietste van de Vismarkt naar het station, dan moet je langs de Dijver en de Katelijnestraat, wat echt een klote gedoe is met al die toeristen die denken dat de openbare weg een fotostudio is"

Koop Flanellen OverhemdenKleding Vergelijkamp; Heren nl 80PwknO

, getuigt Hendrik S.

Door de ganse stad was een bierlucht te bespeuren vertelt Hendrik:

"Toen ik dan weer bijna een Chinees omver reed omdat die oversteekt zonder kijken, riep ik heel luid: "Ey dwoazen, kujje nie oversteken meschiens?"
Hij lachte en zwaaide nog eens. Ik reed toen wat trager verder omdat er een koets voor m'n neus reed -weer in een paardekak gereden natuurlijk- toen ik plots een enorme bierwalm rook."
Pascucci Overhemden Overhemd BlauwHerenmode Roberto Madrid Romero lFc1TJ3K

Ook de toeristen merkten het probleem op:

"Op mijn rechterkant ligt de Dijver, waar ik dan ook even een kijkje ging nemen. Tot m'n grote verbazing lagen daar allemaal zwanen op hun rug in het water.
Hun vleugels badend in schuim, wat een zicht. Het water van de Reien kleurde goud, alsof de zon er in gezakt was. Toeristen die in de bootjes zaten, staken hun handen in het water en dronken alsof het een levensfontein was. Niet veel later kwam er een fontein uit hun mond. Logisch ook, nu al die studentenkringen 's nachts in dat water pissen."
Louise Thelmaamp; Jurk OctaviaAnne Dameskleding Storesquare VzMUSp

Er raakte niemand gewond door het lek.

"Gelukkig heb ik die dag toch op tijd mijn trein gehaald, want die was een kwartier te laat" , aldus Hendrik S.

Prijs Synthetisch nl Overhemden Lage KopenBeslist kPXZiOTu
Manzaram Hoog Vrouwenkleding Manzaram 484RotterdamZuid Zuidplein Vrouwenkleding Hoog Zuidplein v8nymNwO0
Terug naar De Brugse Stem Dungelmann Blundstone Op Fashion Week De Amsterdam Schoenen kZXOPiuTKoop Flanellen OverhemdenKleding Vergelijkamp; Heren nl 80PwknO
Pijpleiding Brugse Zot lek: Alle zwanen dronken
Koop Flanellen OverhemdenKleding Vergelijkamp; Heren nl 80PwknO