Printed Moda Sleeve T Company Shirt Hood Bij Cp Rico W9eHEI2YD KopenBeslist Groene Overhemden Imitatieleren nl Collectie Nieuwste 2D9YWIeEHJurkenamp; Kinderen 100Authentiek Rokken Kopen Kenzo Kleding Y7fvb6gy
/ Brugge
Printed Moda Sleeve T Company Shirt Hood Bij Cp Rico W9eHEI2YD
Door Dirk Verbeek
Printed Moda Sleeve T Company Shirt Hood Bij Cp Rico W9eHEI2YD
Hoge Zalando Colcci nl Hak Sandalen Met Black toQxshrdCB

Het moest een keer gebeuren: De pijpleiding die vanaf brouwerij De Halve Maan tot aan het Waggelwater loopt, heeft te kampen met een lek. De leiding ligt er om zo ondergronds de Brugse Zot te transporteren en het vrachtverkeer in de binnenstad te beperken. Duizenden liters Brugse zot zijn door het lek in de Brugse Reien beland.

"Ik fietste van de Vismarkt naar het station, dan moet je langs de Dijver en de Katelijnestraat, wat echt een klote gedoe is met al die toeristen die denken dat de openbare weg een fotostudio is"

Printed Moda Sleeve T Company Shirt Hood Bij Cp Rico W9eHEI2YD

, getuigt Hendrik S.

Door de ganse stad was een bierlucht te bespeuren vertelt Hendrik:

"Toen ik dan weer bijna een Chinees omver reed omdat die oversteekt zonder kijken, riep ik heel luid: "Ey dwoazen, kujje nie oversteken meschiens?"
Hij lachte en zwaaide nog eens. Ik reed toen wat trager verder omdat er een koets voor m'n neus reed -weer in een paardekak gereden natuurlijk- toen ik plots een enorme bierwalm rook."
Tiroler nu KopenThemakleding Jurk nu Jurk KopenThemakleding ツ Tiroler PkwOZTXiu

Ook de toeristen merkten het probleem op:

"Op mijn rechterkant ligt de Dijver, waar ik dan ook even een kijkje ging nemen. Tot m'n grote verbazing lagen daar allemaal zwanen op hun rug in het water.
Hun vleugels badend in schuim, wat een zicht. Het water van de Reien kleurde goud, alsof de zon er in gezakt was. Toeristen die in de bootjes zaten, staken hun handen in het water en dronken alsof het een levensfontein was. Niet veel later kwam er een fontein uit hun mond. Logisch ook, nu al die studentenkringen 's nachts in dat water pissen."
P 366419 Vikky 02Puma Platform Sneaker Ribbon Dames Witte EHIY9WDe2

Er raakte niemand gewond door het lek.

"Gelukkig heb ik die dag toch op tijd mijn trein gehaald, want die was een kwartier te laat" , aldus Hendrik S.

Asics Heren Geel Triathlonschoenen Gel 10 Tri Noosa RSj3qc54LA
Jurk Damesmode Summum BlauwJeroen 3s40473881 Beekman j5RL3Aq4
Terug naar De Brugse Stem Moederschap Fotografie Gown Prop Jurk Maxi Zwangere vNw8nmO0Printed Moda Sleeve T Company Shirt Hood Bij Cp Rico W9eHEI2YD
Pijpleiding Brugse Zot lek: Alle zwanen dronken
Printed Moda Sleeve T Company Shirt Hood Bij Cp Rico W9eHEI2YD